KLS/Van den Berg B.V. BHV Brandveiligheid EHBO Bedrijfsnoodplannen

Opleidingen

Praktijkgericht opleiden

Verhoog de veiligheid binnen uw organisatie met de op maat gemaakte en scenario-gerichte opleidingen van KLS/Van den Berg B.V. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan opleidingen waaronder BHV, EHBO, Ploegleider en Reanimatie, specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw team en bedrijf. Onze ervaren instructeurs gebruiken realistische scenario’s om cruciale vaardigheden aan te leren, zodat uw personeel niet alleen theoretische kennis opdoet, maar ook leert hoe te handelen in echte noodsituaties. Of het nu gaat om het reageren op een medisch incident, het coördineren van een evacuatie of het effectief uitvoeren van levensreddende technieken, onze op maat gemaakte opleidingen zorgen ervoor dat je team voorbereid is op elke situatie. Start met het bouwen aan een veiligere werkplek met KLS/Van den Berg.

BHV Opleidingen Brandveiligheid trainingen EHBO en BHV cursussen BHV voor bedrijven Brandveiligheidsadvies BHV herhalingscursus Maatwerk BHV training Online BHV cursus BHV certificering

De BHV Basisopleiding duurt 16 uur, verdeeld over 2 dagen. De opleiding bestaat uit brandbestrijding, ontruiming, communicatie en hulpverlening bij levensbedreigende situaties en letsels. Er kunnen aanvullende modules worden toegevoegd. De opleiding kan in groepsverband op locatie of in een van de opleidingscentra worden gevolgd, met minimaal 10 en maximaal 16 deelnemers. Er is ook een e-learning optie waarbij de theoretische kennis wordt getoetst op 1 praktijkdag.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

De BHV herhalingstraining is bedoeld om deelnemers competent te maken in BHV-vaardigheden en om hun vermogen te verbeteren om op de juiste manier te handelen bij calamiteiten als lid van een BHV-organisatie. Er zijn drie opties beschikbaar: BHV standaard (8 uur), BHV herhalingstraining in scenariovorm (8 uur) en BHV herhalingstraining in scenariovorm op maat (4 uur). Training kan in groepsverband plaatsvinden op locatie of in een opleidingscentrum en er is een e-learning optie beschikbaar.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

De opleiding voor Hoofd BHV is een tweedaagse cursus waarbij deelnemers leren over wetgeving, crisismanagement, bedrijfsscans en nazorg. Na het voltooien van de cursus hebben deelnemers inzicht in het opzetten en onderhouden van een BHV-organisatie en kunnen ze leiding geven tijdens calamiteiten. De cursus omvat zowel theoretische als praktische opdrachten, en kan zowel op locatie als op een opleidingscentrum worden gevolgd. Groepsopleidingen zijn mogelijk met 8-10 deelnemers per groep.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

De basisopleiding Ploegleider BHV is een tweedaagse cursus die zich richt op het aansturen van een BHV-team tijdens calamiteiten. De ploegleider overziet de situatie en heeft overleg met het Hoofd BHV. Tijdens de opleiding leert de cursist communicatieve en leidinggevende vaardigheden te gebruiken binnen de BHV-organisatie. Er is een praktijkopdracht tussen de twee lesdagen en de opleiding kan op locatie of op een opleidingscentrum worden gevolgd.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

De herhalingsopleiding voor ploegleiders BHV duurt één dag en gaat dieper in op bedrijfsspecifieke risico’s en protocollen. Tijdens de opleiding worden diverse scenario’s behandeld om de kennis van de BHV-structuur, leiderschap en communicatievaardigheden te verbeteren. De groepsopleiding is beschikbaar op locatie of op een van de opleidingscentra en is gericht op maximaal 8 deelnemers per groep. Inschrijvingen voor de Ploegleider BHV Herhalingsopleidingen zijn beschikbaar via de kalender van de opleidingscentra.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

De Basisopleiding EHBO van Oranje Kruis duurt 24 uur verdeeld over 4 dagen, waarbij de door het Oranje Kruis verplicht gestelde competenties aan de orde komen. De cursist krijgt een eenheidsdiploma EHBO van het Oranje Kruis bij het succesvol afleggen van het examen. De opleiding wordt gegeven door een Oranje Kruis-erkende EHBO-instructeur en externe medische deskundigen, ondersteund door lotusslachtoffers om het realiteitsgevoel te verhogen.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

Voor het geldig houden van het EHBO Oranje Kruis diploma is jaarlijks 8 uur herhalingsles vereist, omdat kennisbehoud belangrijk is bij calamiteiten. De herhalingscursus bestaat uit twee blokken van elk 4 uur, gericht op levensbedreigende en niet-levensbedreigende situaties. Als men al een BHV-diploma heeft, is alleen Lesblok 2 nodig omdat Lesblok 1 in de BHV-herhaling wordt behandeld. Bedrijfsspecifieke risico’s worden meegenomen in de training.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

Het is belangrijk dat ouders en verzorgers van baby’s en kinderen een EHBO-cursus volgen omdat een ongeluk snel kan gebeuren. Het Oranje Kruis biedt deze opleiding aan, verzorgd door KLS/Van den Berg BV. De basisopleiding duurt 8 uur verdeeld over 2 dagdelen en mogelijk vergoedt de zorgverzekering dit via de aanvullende verzekering. Het is belangrijk om te weten hoe te handelen bij ernstige ongelukken, zoals een ernstige bloeding of verstikking.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

De herhalingstraining is het opfrissen van je kennis en vaardigheden op het gebied van Kinder EHBO. Door met regelmaat te oefenen raak je meer vertrouwd met de handelingen zodat je bij een calamiteit snel en zelfverzekerd kan handelen.

De herhalingstraining duurt 4 uur. U ontvangt van ons het certificaat EHBO aan baby’s en kinderen.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

De AED en reanimatiecursus van KLS/Van den Berg BV behandelt het signaleren, alarmeren, situatie inschatten, startproces en uitvoeren van reanimatie. Er zijn zowel basis- als herhalingscursussen beschikbaar. De cursus wordt in groepen gegeven en leidt tot zowel NRR als KLS certificering. Snelle en effectieve handelingen bij een calamiteit zijn van levensbelang.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

Het bedrijf biedt workshops aan voor verdieping en specialisaties in onderwerpen zoals agressie, alcohol en drugs, EHBO voor kinderen, AED en reanimatie. Workshops duren gemiddeld 2 uur en kunnen op maat worden gemaakt. Voor aanvragen en planning kunt u contact opnemen via het contactformulier of contactgegevens die u hieronder kunt vinden.

BHV Ploegleider EHBO Reanimatie

Onze specialiteit is het op maat maken van opleidingen/cursussen aangepast op jullie bedrijfsspecifieke risico’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding waterongevallen voor een wellnesscenter of zwembad. Hierin bieden wij veel mogelijkheden die we graag in een persoonlijk gesprek zonder verplichtingen toelichten.

Meer informatie?

Voor het aanvragen van een offerte of voor een advies kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze contactgegevens.

Bel

040 280 01 78

Mail

sales@klsvandenberg.nl

Plan een afspraak

Naar het formulier