KLS/Van den Berg B.V. BHV Brandveiligheid EHBO Bedrijfsnoodplannen

Herhalingstraining BHV

Theorie

We nemen met u de basis theorie door en er is altijd ruimte voor vragen.

Trainen

Er wordt in groepsverband getraind om samen ervaringen op te doen.

Toepassen

Na de opleiding is er een mondeling advies mogelijk en kunt u een scenario bespreken.

Toe aan een opfrisser?

Tijdens de BHV herhalingsopleiding laat de deelnemer zien competent te zijn in de BHV vaardigheden. Na het volgen van deze herhaling is de deelnemer bovendien nog beter in staat om als lid van de bedrijfshulpverleningsorganisatie op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten.

Tijdens de training wordt op praktische wijze aandacht besteed aan de inrichting van de BHV organisatie en de oproep- en inzetprocedures van de BHV’ers.

Wij bieden drie varianten op de herhalingstraining BHV:

  1. BHV standaard: 8 uur

Het eerste dagdeel bestaat uit het herhalen van de theorie en het oefenen van de vaardigheden op het gebied van brandbestrijding, ontruiming en communicatie. Het tweede dagdeel bestaat uit het herhalen van de lesstof en het oefenen van de vaardigheden op het gebied van hulpverlening bij levensbedreigende situaties en diverse andere letsels.

  1. Herhalingstraining BHV in scenariovorm: 8 uur

Door de inzet van twee instructeurs kan de groep gesplitst worden. In de middag worden er lotusslachtoffers ingezet. Tijdens deze training wordt er op een interactieve manier geoefend met diverse scenario’s, afgestemd op situaties die voor kunnen komen bij onze opdrachtgever. De benodigde competenties worden zo op praktische wijze getoetst. Ook kunnen bij deze trainingsvorm het Hoofd BHV en de Ploegleider(s) ingezet worden tijdens de praktische oefeningen.

  1. Herhalingstraining BHV scenariovorm op maat: 4 uur

Voor een aantal branches kunnen we, door gedurende vier uur twee instructeurs in te zetten, een praktijkgerichte opleiding verzorgen. Het grote voordeel van deze opleiding is halvering van de lestijd, zonder kwaliteitsverlies. Afhankelijk van de praktische oefeningen kunnen we hierbij een lotusslachtoffer inzetten.

De opleiding in groepsverband verzorgen wij afhankelijk van uw voorkeur bij u op locatie of op een van onze opleidingscentra. Voor de groepsopleiding hanteren wij een minimale groepsgrote van 10 deelnemers. Er kunnen maximaal 16 deelnemers per lesgroep deelnemen. Het voordeel dat een opleiding in groepsverband op uw locatie is dat we deze geheel op uw relevante risico’s en protocollen kunnen toespitsen.

Op onze opleidingscentra worden BHV herhalingsopleidingen gepland waar deelnemers zich via de individuele open inschrijving voor aan kunnen melden. Via onze kalender kunt u zien welke opleidingen wij reeds gepland hebben en kunt u direct een deelnemer aanmelden.

e-learning: . De opleiding bedraagt fysiek 4 uur en is een combinatie van theorie en praktijk. De E-learning omvat het theoretische gedeelte van de opleiding. Nadat de deelnemer de E-learning met goed gevolg heeft afgesloten volgt de  praktijk. Tijdens deze praktijkdag toetst onze docent op de bhv’ers competent is en wordt er verdieping op maat gegeven.

Voor het aanvragen van een offerte en plannen van een opleiding kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze contactgegevens.

Voor overige vragen kunt u altijd contact opnemen met de afdeling sales.

sales@klsvandenberg.nl of via 040-280 01 78

Meer informatie?

Voor het aanvragen van een offerte of voor een advies kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze contactgegevens.

Bel

040 280 01 78

Mail

sales@klsvandenberg.nl

Plan een afspraak

Naar het formulier