KLS/Van den Berg B.V.

Bedrijfsnoodplan

Het bedrijfsnoodplan is een methodische opzet van de BHV-organisatie. Naast alle operationele elementen (het ontruimingsplan) worden in het BHV plan ook de beleidsmatige elementen beschreven.

Wij maken vluchtwegtekeningen met geïntegreerde pictogramkaarten ‘wat te doen bij…’ en ontruimingsplattegronden om toe te voegen aan het ontruimingsplan t.b.v. uw interne organisatie. 

Een ontruimingsplan wordt opgesteld in het kader van het gebruiksbesluit en vormt een integraal onderdeel van de gebruiksvergunning (Bouwbesluit 2012). Een ontruimingsplan is verplicht in de volgende situaties:

Het bedrijfscontinuïteitsplan kan in overleg met u worden opgesteld. Vanuit dit plan kunnen uw activiteiten na een calamiteit zo spoedig mogelijk worden opgestart. In het plan worden de taken van diverse managementdisciplines beschreven. We zorgen er altijd voor dat het plan samen wordt opgesteld en aanpakgericht is.

Wij maken ontruimingsplattegronden met geïntegreerde pictogramkaarten ‘wat te doen bij…’ en aanvalsplattgronden om toe te voegen aan het ontruimingsplan t.b.v. uw interne organisatie. Bij gunning van de opdracht komt onze tekenaar op locatie om te ‘schouwen’, waarna het tekenwerk kan worden vervaardigd.

Een kennismaking vindt in de meeste gevallen plaats op locatie. Het voordeel ervan is dat we gelijk kunnen ervaren en analyseren wat de omgeving zou kunnen gebruiken. Aan de hand van het locatie bezoek stellen wij een eerste advisering op en spreken we graag met u de vervolgstappen door. Zo komen we samen tot een maatwerkplan.

Persoonlijk informatie?

Voor het aanvragen van een offerte of voor een advies kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze contactgegevens.

Bel

040 280 01 78

Mail

sales@klsvandenberg.nl

Plan een afspraak

Naar het formulier