KLS/Van den Berg B.V. BHV Brandveiligheid EHBO Bedrijfsnoodplannen

Ploegleider basisopleiding

Communiceren

Leer hoe te communiceren met uw team en samen handelen.

Leidinggeven

Leer hoe u effectief de leiding moet nemen in een noodsituatie.

Veiligheid

Breng u en uw team in veiligheid en leer evalueren na een situatie.

Pak de leiding

Tijdens een calamiteit stuurt de ploegleider BHV een ploeg BHV-ers aan en overziet de situatie. Tevens heeft de ploegleider overleg met het Hoofd BHV. Een ploegleider moet beschikken over goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden die in onze opleiding versterkt worden op het gebied van BHV.

Ploegleider BHV boom
De ploegleider stuurt het BHV team aan tijdens een calamiteit. Hij overziet de situatie en stuurt waar mogelijk bij. Een goede ploegleider kenmerkt zich door goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Tijdens de opleiding tot ploegleider leert de cursist deze vaardigheden te gebruiken binnen de BHV organisatie.

De basisopleiding ploegleider volgt de deelnemer in 2 dagen. Tussen de 2 lesdagen zit een periode waarbij de deelnemer een praktijkopdracht in de eigen werkomgeving uit gaat voeren. Deze opdracht zal specifiek op de organisatie worden afgestemd.

De opleiding in groepsverband verzorgen wij afhankelijk van uw voorkeur bij u op locatie of op een van onze opleidingscentra. Voor de groepsopleiding hanteren wij minimaal 7 en maximaal 8 deelnemers per lesgroep. Het voordeel dat een opleiding in groepsverband op uw locatie is dat we deze geheel op uw relevante risico’s en protocollen kunnen toespitsen.

Op onze opleidingscentra worden de Ploegleider BHV Basisopleidingen gepland waar deelnemers zich via de individuele open inschrijving voor aan kunnen melden. Via onze kalender kunt u zien welke opleidingen wij reeds gepland hebben en kunt u direct een deelnemer aanmelden.

Voor het aanvragen van een offerte en plannen van een opleiding kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze contactgegevens.

Voor overige vragen kunt u altijd contact opnemen met de afdeling sales.

sales@klsvandenberg.nl of via 040-280 01 7.

Meer informatie?

Voor het aanvragen van een offerte of voor een advies kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze contactgegevens.

Bel

040 280 01 78

Mail

sales@klsvandenberg.nl

Plan een afspraak

Naar het formulier