KLS/Van den Berg B.V. BHV Brandveiligheid EHBO Bedrijfsnoodplannen

Basisopleiding BHV

Trainen

Door onze opleiders wordt u stap voor stap opgeleid.

Reageren

Leert u hoe te reageren op of tijdens een situatie.

Handelen

Krijgt u geleerd hoe u moet handelen en welke scenario's er kunnen plaatsvinden.

Handelen als de nood hoog is

De basisopleiding BHV bestaat uit het aanleren van kennis en vaardigheden over brandbestrijding, ontruiming en communicatie maar ook het aanleren van kennis en vaardigheden over hulpverlening bij levensbedreigende situaties en diverse andere letsels.
De opleiding duurt 16 uur en is verdeeld over 2 dagen.

Brandtechnisch:

Levensreddend handelen

Bovenstaande modules zijn standaard. Wij kunnen hier desgewenst aanvullende modules aan toevoegen.

De opleiding in groepsverband verzorgen wij afhankelijk van uw voorkeur bij u op locatie of op een van onze opleidingscentra. Voor de groepsopleiding hanteren wij een minimale groepsgrote van 10 deelnemers. Er kunnen maximaal 16 deelnemers per lesgroep deelnemen. Het voordeel dat een opleiding in groepsverband op uw locatie is dat we deze geheel op uw relevante risico’s en protocollen kunnen toespitsen.

Op onze opleidingscentra worden BHV basisopleidingen gepland waar deelnemers zich via de individuele open inschrijving voor aan kunnen melden. 

e-learning
: De 2 opleidingsdagen zijn een combinatie van theorie en praktijk. Wij bieden ook de mogelijkheid de basisopleiding i.c.m. met E-learning te volgen. De E-learning omvat het theoretische gedeelte van de opleiding. Nadat de deelnemer de E-learning met goed gevolg heeft afgesloten volgt 1 praktijkdag. Tijdens deze praktijkdag toetst onze docent de theoretische kennis en worden de praktische vaardigheden van het brandtechnische en levensreddend handelen behandeld.

Voor het aanvragen van een offerte en plannen van een opleiding kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze contactgegevens.

Voor overige vragen kunt u altijd contact opnemen met de afdeling sales.

sales@klsvandenberg.nl of via 040-280 01 78.

Meer informatie?

Voor het aanvragen van een offerte of voor een advies kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze contactgegevens.

Bel

040 280 01 78

Mail

sales@klsvandenberg.nl

Plan een afspraak

Naar het formulier